Investeringsprojekt i Silkeborg

18. juni 2020, 11:26

Investeringsprojekt med 33 nyopførte rækkehuse i årets lokalområde i Silkeborg

Projektet er beliggende i Gødvad i det nordøstlige Silkeborg. Her er roligt og ingen gennemgående trafik, og boligområdet ligger naturskønt med udsigt over marker og grantræer. Trods den rolige beliggenhed er der ikke langt til dagligdagens fornødenheder.

Gødvad er i rivende udvikling og tiltrækker mange nye tilflyttere - og af god grund. I 2O18 blev Gødvad kåret til årets lokalområde, bl.a. pga. sit aktive foreningsliv. I Gødvad er der daginstitutioner, to gode skoler og flere fritidsaktiviteter for børnene. Området er forbundet af trygge, oplyste stisystemer, og der er skøn natur med skov og kuperet terræn. Gødvad ligger desuden med nem adgang til Herningmotorvejen, som kan nås på ca. fem minutter. Derfra når man Herning eller Aarhus på ca. en halv time.

Fra Tusindfryd er der endvidere under 2 km til bl.a. Gødvadskolen, sportshallen og Rema 1000 som alt sammen kan nås via stisystem. Til Silkeborg Centrum er der ca. 6,5 km, og der er gode busforbindelser ind til byen.

 Nyopført investeringsejendom med i alt 33 rækkehuse – fordelt på 4 forskellige typer fra 102 – 128 kvm., 16 af boligerne er i ét plan, de resterende 17 boliger i to plan med værelser og ekstra badeværelse på 1. sal. Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyse Troldteks-lignende lofter. På badeværelserne og i bryggerset er der mørkegrå klinker på gulvet. I de øvrige rum er der lyse laminatgulve med egetræslook.

 Der er faste hvide Svane-elementer i køkken, bad, bryggers og på værelserne, så boligerne er lige til at flytte ind i.

 Ventilationsanlæg sikrer et godt indeklima. Gulvvarme i stueetagen sørger for stabil varme og radiatorer på 1. sal giver mulighed for en hurtig reguleringV af varme.

 Til hvert hus er der en god carport med sensorstyrede spots i loftet. Desuden eget skur til praktisk opbevaring af fx cykler.

 Foran husene er der mulighed for at indrette en hyggelig gårdhave. Ved indgangsdøren er desuden vandhane og ekstra strømstik. Private terrasser på husets haveside adskilt af hække.

 I hele området bliver der grøn Sedum beplantning på tagene, som er både smuk og praktisk. De kønne stenurter kan optage op til 50% af al regnvand, hvilket aflaster øvrige regnv

Du kan se nøgletal, tegninger m.v. i dette link:

https://issuu.com/cubrixpropertyadvisers/docs/tusindfryd_cubrix_juni_2020_02_issuu_02