Købmagergade 25-27, København K

04. september 2015, 09:23
IMG_2980 (1100x825).jpg

Cubrix Property Advisers A/S formidler salg af Købmagergade 25-27 til international investor

Cubrix Property Advisers A/S har på vegne af K/S Købmagergade 25-27 formidlet salget af ejendommen til den internationale investor CapMan.

”Vi har tidligere været i dialog med CapMan om køb af ejendomme og da vi fik muligheden for af sælge Købmagergade 25-27, kunne vi med det samme se at denne ejendom ville passe godt til den strategi som CapMan har for investeringer i Danmark” siger Adm. Dir. Michael Lind Olesen fra Cubrix Property Advisers og fortsætter; ”Der gik kun lige godt en måned fra vi første gang præsenterede ejendommen til CapMan og indtil de købte den. Der blev på alle måder arbejdet hurtigt hen over sommeren, men det lykkedes til glæde for alle parter” slutter Michael Lind Olesen.

Senior partner Torsten Bjerregaard fra CapMan er meget tilfreds med investeringen og ser frem til at udvikle ejendommen i takt med at de nuværende lejekontrakter udløber. ”Der er et betydeligt potentiale for opgradering af ejendommen, som gør at vi forventer høj efterspørgsel på ejendommen fremadrettet” siger Torsten Bjerregaard og fortsætter; ”Denne ejendom er et eksempel på vores value-added tilgang i København og denne tilgang gjorde at Cubrix Property Advisers A/S kunne se et godt match mellem os og denne ejendom – et match som endte lykkeligt med vores køb af ejendommen”.

Yderligere oplysninger:

Michael Lind Olesen, Cubrix Property Advisers A/S, tel.: 31177777

Torsten Bjerregaard, CapMan, tel.: +44 7715 772 554